Profectus-Group.com

Crypto Valuta Specialists

Forside 2018-11-27T08:09:34+00:00

BitCoin - Din bedste investerings option nogensinde!

Det er ret store ord at bruge, vi ved det godt, men med en vækst på mere end 800% på 12 måneder, og stadig stigende, så mener vi det faktisk!

Bitcoin er hadet og elsket af mange, men essentielt buldrer den og andre digitale valutaer frem i markedet for finansielle ydelser. ”Vidste du at du kan bruge Digital Valuta når du handler dagligvarer, benzin eller kaffen på Caféen?”

Er du blevet nysgerrig, så kik med her på siden, eller følg os på Facebook.

Mining Farms

Profectus Group anvender kun serverfaciliteter til mining af både Bitcoin og ALT Coins, der ligger ØKO-Optimeret, for sikre de bedste betingelser for mining, for hvad angår vedligeholdelse, forbrug, køling og omkostninger, for at opnå så lav en påvirkning af natur og samfund som muligt.

BitCoin Mining?

Mining handler om 2 ting, skabelsen af Bitcoin og verificering af transaktioner i netværket, begge dele er uundværlige for de mere end 23 millioner mennesker der allerede har og anvender bitcoins som betalingsmiddel, derfor kan mining opgaven er en både udstyrs og tidskrævende opgave, og kan derfor være en forretning i sig selv.

Udbytte

Bitcoin er interessant i forhold til placering af midler på nuværende tidspunkt fordi, bitcoin tilbyder en løsning hvor ikke bare du har en værditilvækst på baggrund af den øgede brug og tilgængelighed, men også det faktum at der skal skabes og bliver skabt Bitcoin kontinuerligt, indtil år 2140. Med en løsning med Profectus Group kan vi vise en afkasts historik der viser et afkast på min. 3,5% pr. måned siden 2013

CryptoCurrency?

Eller digital valuta, er en valuta der kun eksisterer i digital form, deraf navnet, altså har digital valuta ikke en egentlig fysisk vareegenskab. Digital valuta får momentum og plads i markedet fordi de valutaer som vi kender i dag, samlet under det der kaldes for FIAT valuta, er ved at devaluere sig selv ud af markedet.

Digital valuta kan hverken manipuleres eller komprimeteres, den eksisterer i den pre-defineret mængde/volumen og der kan ikke skabes flere end det antal.

Digital Valuta eksisterer i et marked hvor kun udbud og efterspørgsel er parametre for justering i prisen pr. enhed.

Digital Valuta opfylder overordnet set de tre punkter der er nødvendige for at den kan betragtes som værende valuta

  1. Den kan bruges som betalingsmiddel

  2. Den kan bruges som en måleenhed

  3. Den kan bruges som værdiopbevaring

Kontakt

Michael Jacobsen

Tlf.: 30 73 03 03

https://www.facebook.com/Profectusgroup/

CryptoCurrency?

I år 2140 stopper mining efter Bitcoin, men indtil da er det potentielt puljeforøgende at investerer i mining, dog vil den største del af Bitcoins være mined indenfor 3-4 år, og da der kun er 21 millioner Bitcoins i alt, er det nu man skal i gang (… vil du høre mere om hvad, hvordan og hvorfor, så tilmeld dig et af vore infomøder, her)

FAQ

Hvorfor er Bitcoin interessant ?
Kan jeg overhovedet opnå gevinst på Bitcoin ?
Hvordan kommer jeg igang med Bitcoin ?
Hvad betyder mining ?
Hvad kan jeg få for X kroner ?

Kontakt os

Dette er en lukket Brugerside. Hvis du er registreret bruger kan du logge på ellers må du lade dig registrere.

Logge Ind
   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt